Kirpputorit

Kirppiksillä on aina ollut merkittävä rooli kaupunginosatapahtumien joukossa. MYYRMÄKI-liikkeen kirppikset eroavat kaupallisesta kirppistapahtumista luonteesta puolesta. Toiminnassa yhdistyy kiertotalous eli käytetyn tavaran myynti ja kierrätys, sosiaalinen yhdessäolo sekä naapureihin tutustuminen ja mahdollisuus toimeentulon kohentamiseen itselle tarpeettomia tavaroita tai omia  käsitöitä myymällä. 

MYYRMÄKI-liikkeen kirppiksille  osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista, eikä myyntipaikka maksa mitään. Jokainen joutuu kuitenkin tuomaan omat myyntipöydät, rekit ja viltit. Kirpparilla saa myydä käytettyä tavaraa, käsitöitä sekä kotona leivottuja leivonnaisia tms. Muista myös, että jokainen on vastuussa kirppisalueen siisteydestä. Myymättömät tavarat tulee viedä mukanaan sekä oman myyntialueen läheisyydestä löytyvät roskat tulee korjata pois. Joten tule mukaan myymään, ostamaan, tapaamaan ihmisiä tai muuten vain nauttimaan mukavasta ilmapiiristä. .

MYYRMÄKI-liikkeen omat kirppistapahtumat

Asemankirppis

Aseman kirppis


Maanantai-Keskiviikko-Lauantai 
Klo 9:00 - 20:00
 . 

Siivouspäivä

Siivouspäivä

  
La 28.8.2020 klo 9:00 - 16:00
 .  

Puistokirppis

Puistokirppikset


Su 15.8.2020 klo 11:00-17:00

Asukkaille avoimet ja ilmaiset kirppistapahtumat ovat osa MYYRMÄKI-liikkeen toimintaa. Kirpparit ovat asukkaita kiinnostava ja yhdistävä toimintamuoto joka edistää sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää kehitystä. Isot kirppikset keskittyvät kesäkauteen sillä julkiseen ulkotilaan on helppo sijoittaa parhaimmillaan yli 300 myyntipöytää. 

Myyrmäen aseman edustalla on kuitenkin läpi vuoden asukkaille avoin ja ilmainen mahdollisuus kirppismyyntiin joka maananatain, keskiviikko sekä lauantai.


Etevien Eukkojen käsityömarkkinat

Your image

Etevät Eukot ovat järjestäneet kahdesti vuodessa maaliskuun ja marraskuun loppupuolella Isomyyrin kauppakeskuksessa 
Myyr Yorkin Käsityömarkkinat, jotka poikkeavat kirpputoreista siinä, että myynnissä on ainoastaan uusia omin käsin valmistettuja tuotteita, käsitöitä sekä leivonnaisia. 

Käsityömarkkinoilla myyjille on tarjolla valmiit myyntipöydät.Miksi et järjestäisi itse kirppistapahtumaa?

Kirppikset ovat hyvä tapa koota ihmisä yhteen. Kaupankäynnin rinnalla syntyy runsaasti sosiaalista kansakäymistä. Korttelikirppis auttaa naapureita tutustumaan toisiinsa.  Mikäli innostut järjestämään oman kirppistapahtuman MYYRMÄKI-liikkeen lainavälinevarastosta on mahdollista lainata pöytiä, torikojuja sekä muuta kalustoa. Ulkotiloissa järjestettävään kirppikseen tarvitset aina myös maanomistajan luvan mikäli et järjestä tapahtumaa omalla pihallasi. Kerrostaloissa lupaa kannattaa tiedustella isännöitsijältä tai taloyhtiön hallituksen puheenjohtajalta. Julkisten ulkotilojen kuten puistojen, torien ja vastaavien osalta maksuton  lupa haetaan Lupapiste.fi palvelusta.