Myyrmäen näyttämö - melkein festivaali

Myyrmäen näyttämö - melkein festivaali

Tiiistai 21.2
Klo 19:00 Alatipulassa impro
Janus Hanski musiikki
Klo 20:30
Bastu unplugged Vaskivuoren lukio

Keskiviikko 22.5
Klo: 19:00 Laiha Mies - Eero Ojala
Klo 20:30 Hyvästi Nikolai - unplugged

Perjantai 24.5.
Klo 18:00 Herramme muurahaisia
Teatteri Vantaa Anne Nielsen
- lyhyt versio-
Klo 19:00 Vaskivuoren lukion lauluyhtye

Lauantai  25.5.
Klo 12:00 - 15:00 Lastenelokuvia 
Klo 19:00 Vaskivuoren lukio lukio
Klo 20:00 Tom "Caroline" Eklund mies ja kitara

Sunnuntai  26.5.
Klo 13:00 Sampo palaa! lukudraama ensimmäinen julkinen luku Yöväen näyttämö

Maanantai 27.5
Klo 19:00 Don Quijote sanattomasti Tikkurilan teatteri Ohjaus Kimmo Tähtivirta

Tiistai  28.5.
Klo: 18:00 
Keskustelu Myyrmäen keskustan tulevaisuudesta

Keskiviikkoa  29.5.
Klo 19:00 Nykytanssia
Muun muassa katkelmia Nina Mamian soolosta Martha G
Klo 20:00 Tikkurilan teatteri improsiskot

Perjantai 31.5
Klo 20:15 Le grainin
Ranskalaista nykysirkusta
Le Mika Kaski ja Pierre Deaux

Lue lisää ...

Katupartio kohtaa nuoria Myyrmäessä

Vapaaehtoiset rauhoittavat viikonloppuiltoja ja auttavat nuoria

Meno on viikonloppuisin melko levotonta Myyrmäen alueen asemien tienoilla. Ravintoloiden tienoilla tungeksii väkeä, ja myös nuoria on paljon liikkeellä.

Alueella vuoroviikoin liikkuvat kaupungin erityisnuorisotyöntekijöiden Ankkapartio ja seurakunnan Saapaspartio rauhoittavat perjantai-iltoja. Näillä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta lauantaipartiointiin.

Myyrmäen suuralueen turvallisuustyöryhmässä, joka koostuu kaupungin, järjestöjen ja poliisin edustajista, kiinnitettiin huomiota alueen levottomiin lauantai-iltoihin. Yhteistuumin lähdettiin ideoimaan Turvallinen kotilähiö -hanketta, jonka toteuttajaksi valikoitui Myyrmäki-Seura. Hankkeen hallinnoinnin hoitaa Vantaan Järjestörinki. Rahoitus katupartiotoiminnan käynnistämiseen ja vapaaehtoisten kouluttamiseen saatiin oikeusministeriöltä.

Hanke polkaistiin käyntiin syksyllä 2011, jolloin lähdettiin etsimään vapaaehtoisia aikuisia jalkautumaan nuorten pariin kaduille ja muodostamaan Myrtsin katupartio, jonka tavoitteena on luoda turvallisuuden tunnetta sekä alueen aikuisille että nuorille. Katupartion yhtenä tehtävänä on myös kertoa nuorille etsivästä nuorisotyöstä ja alueen palveluista ja tarvittaessa ohjata niihin.

Alkuun mukaan saatiin kahdeksan vapaaehtoista. Kaikki vapaaehtoiseksi haluavat haastateltiin. Haastattelujen tarkoitus oli varmistaa halukkaiden sopivuus tällaisiin tehtäviin ja sulkea pois mahdolliset kodinturvajoukkotyyppistä toimintaa halajavat kiihkomieliset henkilöt.

Partioimaan ei pääse ilman koulutusta

Ajatuksena on ollut alusta lähtien, että vapaaehtoisille täytyy taata riittävä koulutus katupartiointitehtävään. Periaatteena on myös se, että ketään ei päästetä partioimaan, ennen kuin ainakin tärkeimmät osuudet koulutuksesta on käyty lävitse.

Koulutuskierroksia on tähän mennessä järjestetty kolme, ja neljäs pyörähtää käyntiin 8.3.2013. Koulutusohjelma on noin kymmenen kerran kokonaisuus, jossa paneudutaan nuoren kohtaamiseen, vapaaehtoisten oikeuksiin ja velvollisuuksiin sekä katutoiminnan käytäntöihin ja periaatteisiin. Koulutukseen kuuluvat myös vierailut Nuorten turvatalossa sekä kriisikeskuksessa, ja lähipoliisi käy kertomassa alueen ajankohtaisista asioista ja päihteistä. Kurssilaisille esitellään myös eri tahot, joihin saa ottaa tai suorastaan joutuu joskus ottamaan yhteyttä katutyössä. Vapaaehtoiset käyvät myös SPR:n hätäensiapukoulutuksen. Koulutus on järjestetty tiiviissä yhteistyössä Vantaan kaupungin Nuorisopalveluiden kanssa. Lähes kaikki kouluttajat ovatkin kaupungin erityisnuorisotyöntekijöitä – niitä samoja, jotka partioivat Ankkapartiossa.

Myrtsin Katupartio liikkuu pääasiassa asemien tienoilla Myyrmäessä, Martinlaaksossa ja Louhelassa. Niinä iltoina, kun vapaaehtoisia on niin monta yhtä aikaa liikkeellä, että saadaan kasaan useampi partio, ehditään liikkua alueella laajemminkin.

Mitään erityisvaatimuksia vapaaehtoisena toimimiseen Myrtsin Katupartioksi ristityssä partiotoiminnassa ei ole. Mukaan tarvitaan normaalilla järjellä varustettuja, tavallisia aikuisia ihmisiä, joilla on kiinnostus nuoria kohtaan ja vilpitön halu auttaa.

Katupartiossa asiat selvitetään juttelemalla

Myrtsin katupartiotoimintaa on alusta asti koordinoinut Riikka Hellman, joka tekee myös leipätyönsä nuorten parissa. Hänen mukaansa kokemukset toiminnasta ovat olleet positiivisia.

– Aluksi nuoret olivat vähän ihmeissään katupartiosta. He ihmettelivät, että keitä te olette ja mitä täällä teette. Kun partio on tullut tutuksi, on vähitellen tullut sellainen "Moi, kiva nähdä" -ilmapiiri, sanoo Hellman.
– Aika tavallinen tilanne on sellainen, että nuoret pitävät meteliä isolla porukalla, ja sitten katupartio menee sinne, moikkaa nuoria ja juttelee heidän kanssaan.

Jos nuoret ovat humalassa, niin meno voi olla välillä villimpää.

– Sinne ei mennä ottamaan turpiin, vaan selvitetään asiat juttelemalla. Jos nuoret vaikka kiipeilevät päiväkodin katoksilla, niin ei rähistä, vaan sanotaan ystävällisesti, että älkää rikkoko paikkoja.

Monissa tilanteissa keskustelu nuorten kanssa riittää. Joskus voi tulla eteen hankalampiakin tilanteita. Katupartiolaisilla on mukanaan ensiaputarvikkeet sekä selvät ohjeet siitä, milloin on syytä hälyttää ambulanssi tai poliisi. Vapaaehtoiset ovat myös valmistautuneet neuvomaan nuoria tarvittaessa esimerkiksi etsivän nuorisotyön piiriin.

Lue lisää ...

Myyrmäen palveluhakemistoon

Myyrmäestä löytyy monimuotoisia kaupallisia sekä julkisia palveluita. Alueen elinvoimaisuuden kannalta on tärkeää, että asukkaat käyttävät oman asuinalueensa palveluita, jotka löytyvät useimmiten lyhyen kävelymatkan päästä. Tällöin Myyrmäestä muodostuu elävä kaupunginosa. Kokoamme tälle sivustolle palveluhakemiston siitä, mitä kaikkia palveluita suuralueeltamme löytyy. Palveluhakemisto tulee löytymään omalta välilehdeltään myös Myyrmäki -liikkeen Facebook sivuilta. Hakemistossa esiintyvät yrittäjät ovat omalta osaltaan samalla tukemassa Myyrmäki -liikkeen toimintaa sekä tämän sivuston ylläpitoa. Tästä syystä tietojen jättämisestä peritään pieni yrityksen kokoon sidottu vuosimaksu.

Omat tiedot voi kätevästi jättää ja maksaa Holvi.com palvelussa. Myyrmäki -liike on sitoutunut avoimeen budjetointiin, jossa  budjetoidut sekä toteutuneet tulot ja menot ovat avoimesti näkyvillä. Myyrmäki -liikkeen toiminta perustuu pääasiassa asukkaiden vapaaehtoisuuteen, eikä taloudellista toimintaa pyritä tietoisesti kasvattamaan. Isommat projektit toteutetaan yhteistyössä Myyrmäki-Seuran sekä muiden kumppaneiden kanssa. Verkkosivuista, viestinnästä sekä tapahtumien organisoinnista aiheutuu kuitenkin pieniä kuluja, jotka pyritään kattamaan palveluhakemiston tuotoilla.

Ilmoita yrityksesi tiedot palveluhakemistoon

Palveluhakemistoon kootaan Myyrmäen suuralueella (Myyrmäki, Kaivoksela, Rajatorppa, Pähkinärinne, Hämeenkylä, Martinlaakso, Vantaanlaakso, Petikko) toimivia yrityksiä ja palveluita. Palveluita voi hakea hakemistosta sijainnin tai toimialan mukaan. Palveluhakemisto tulee näkymään myrtsi.fi verkkosivujen lisäksi Myyrmäki -liikkeen Facebook -sivuilla.

Palvelu on hinnoiteltu yrityksen koon mukaan. Työntekijämäärä on ohjeellinen ja jokainen voi valita itselleen luontevimmin soveltuvan kategorian. Tämä tieto ei näy itse hakemistossa.

Tiedot voi jättää kätevimmin verkkokaupassamme, jolloin saat kirjanpitokelpoisen kuitin.

Pienet yritykset (1 - 4 työntekijää) 25,00 euroa/vuosi

Keskisuuren yritykset (5 - 20 työntekijää) 50,00 euroa/vuosi

Suuret yritykset (yli 20 työntekijää) 100,00 euroa/vuosi

Mikäli et halua maksaa ilmoitusta samalla, voi jättää tiedot oheisella lomakkeella. Saat tällöin laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Haluan ilmoituksesta erillisen laskun

Ryhdy kumppaniksi

Etsimme myös 1 -3 yhteistyökumppania, jotka näkyvät materiaaleissamme ja tapahtumissamme laajemmin. Kumppanuuden sisällöstä sovitaan yhteistyökumppanin kanssa tarkemmin, mutta kumppaneiden logot näkyvät esimerkiksi kaikkien verkkosivujemme alalaidassa.

Voit ryhtyä kumppaniksemme verkkokaupassa:

Kumppani 1000,00 euroa/vuosi

tai ottamalla yhteyttä.

Lue lisää ...

Myyrmäen palveluhakemisto

Myyrmäestä löytyy monimuotoisia kaupallisia sekä julkisia palveluita. Alueen elinvoimaisuuden kannalta on tärkeää, että asukkaat käyttävät oman asuinalueensa palveluita, jotka löytyvät useimmiten lyhyen kävelymatkan päästä. Tällöin Myyrmäestä muodostuu elävä kaupunginosa. Kokoamme tälle sivustolle palveluhakemiston siitä, mitä kaikkia palveluita suuralueeltamme löytyy. 


Toimiala: 

tanssikoulu

 
Yritys: StepUp School StepUpSchool väri RGB posa pieni
Katuosoite: Patotie 2
Postiosoite:   01600 VANTAA
Puhelin: 09 7746 1730
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Verkkosivut:   www.stepup.fi
Facebook: www.facebook.com/stepupschool
Toiminnan kuvaus:   Tarjoamme tanssitunteja kaiken ikäisille lapsista aikuisiin.
Päälajeina show ja street sekä niiden alalajit.

 

Toimiala: 

Tilitoimisto

 
Yritys: TalousTeam Laakkonen Oy         
Katuosoite: Töyrytie 8
Postiosoite:   00630 HELSINKI
Puhelin: 020 757 9520
Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkosivut:   www.talousteam.fi
Facebook:  
Aukioloajat:  
Toiminnan kuvaus:    

Taloushallinnon palveluita ammattitaidolla, edullisesti ja erinomaisella asiakaspalvelulla.

 

Toimiala: 

Rakennuttaminen ja valvonta

 
Yritys: Projektinuotit Oy Rakennuttajatoimisto Projektinuotit        
Katuosoite: Rajatorpantie 8
Postiosoite:   01600 Vantaa
Puhelin: 0405127711
Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkosivut:    
Facebook:  
Aukioloajat:  
Toiminnan kuvaus:  

Talonrakennuskohteiden projektinjohto, rakennuttaminen ja valvonta. 
Myös liike- ja asuinrakennuskohteiden saneeraustyöt,
sisältäen linjasaneeraukset ja putkiremontit.

 

 

Toimiala: 

Kirpputori 

 
Yritys: Pelastusarmeijan Myyrmäen kirpputori         
Katuosoite: Liesitori 1
Postiosoite:   01600 VANTAA
Puhelin: 044 - 757 79 54
Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkosivut:   www.pelastusarmeijankirpputor it.fi
Facebook:  
Aukioloajat:

ma - pe 9 - 18 la 10 - 15

Toiminnan kuvaus:   Hyvä ja edullinen valikoima käytetyt vaatteita, jalkineita astioita, leluja, kirjoja, taloustavaroita ym.
Tuotto mene taloudellisessa ahdingossa olevien ihmisten auttamiseksi kotimaassa 
Otamme vastaan myös lahjoituksia

 

Toimiala: 

Rakennusala

 
Yritys: Wase-saneeraus Oy         
Katuosoite: Lastutie 6 B 16
Postiosoite:   01650 Vantaa
Puhelin: 040 5820494 / 0500 704329
Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkosivut:   www.wase-saneeraus.com
Facebook:  
Aukioloajat:  
Toiminnan kuvaus:  

Pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistöremontteihin erikoistunut rakennusalan ammattilainen.
Toteutamme remontit asiakkaillemme, yksityisiin koteihin, toimitiloihin ja taloyhtiöille.
Olemme joustavia ja luotettavia ja toimimme kokonaan suomalaisin voimin.
Tämä perheyritys on toiminut vuodesta -93.
Toimintaamme kuuluu:
- korjausrakentaminen
- kosteus- ja vesivahinkokorjaukset
- sisustuskirvesmiehentyöt
- maalaustyöt
- tapetointityöt
- laatoitustyöt
- vesieristystyöt
- Vtt sertifikaatt

 

Toimiala: 

Kauneudenhoito

 
Yritys: Kauneushoitola Saija Kuki         
Katuosoite: Virtatie 7
Postiosoite:   01600 VANTAA
Puhelin: 041-535 1710
Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkosivut:   www.saijakuki.profiili.fi
Facebook: kauneushoitola Saija Kuki
Aukioloajat:

ma-pe (la)

Toiminnan kuvaus:  

 Yli 12 vuotta toiminut täyden palvelun kauneushoitola iloisella asenteella ja ammattitaidolla!

 

Toimiala: 

Viihdepalvelu

 
Yritys:

geimit

        
Katuosoite:

Virtatie 9

Postiosoite:   01600 VANTAA
Puhelin: 0458931554
Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkosivut:  

www.geimit.fi

Facebook:

geimit.fi

Aukioloajat:  
Toiminnan kuvaus:   Vuokraamme pelikoneita ja muita viihdelaitteita tilaisuuksiin ja juhliin yksityisille sekä yrityksille.
Meillä ei hinnat päätä huimaa. Katso tarjonta sivuiltamme. geimit.fi

 

Toimiala: 

Kiinteistönvälitys

 
Yritys:

LKV Tuija Hurme Oy

logo14.väri        
Katuosoite: Laajaniityntie 3
Postiosoite:   01620 VANTAA
Puhelin:

 09 5893 9060

Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkosivut:  

www.lkvtuijahurme.fi

Facebook:

www.facebook.com/Lkv Tuija Hurme Oy

Aukioloajat:

Ark 10-17 ja sopimuksen mukaan

Toiminnan kuvaus:    

LKV Tuija Hurme Oy on 1988 Länsi-Vantaalla perustettu perheyritys. Hoidamme ammattitaidolla kaikki kiinteistönvälitykseen liittyvät tehtävät. Alusta pitäen keskeisiä arvojamme ovat olleet ehdoton rehellisyys, korkea ammattitaito, hyvä palvelu sekä inhimillinen välityspalkkio. Uutteruutemme ja rehellisyytemme on palkittu Vantaan vuoden Yrittäjä 2013 R11;palkinnolla. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä on onnistuneen asuntokaupan tärkein edellytys. Henkilökuntamme tutkinnot R11; LKV, LVV, KED, YEAT ja KiAT R11; takaavat alan osaamisen, lainsäädännön tuntemuksen sekä oikeat vastaukset asiakkaiden jokapäiväisiin kysymyksiin. Jos mielessäsi on asunnon myynti tai uuden asunnon osto, haussa on liiketila yritykselle tai laillistettu kaupanvahvistaja, ota yhteyttä! Laitamme asiasi rullaamaan nopeasti, varmasti ja vaivattomasti!

 

Toimiala: 

Isännöinti- ja huolto

 
            
Katuosoite:  
   
Puhelin:

 

Sähköposti:

 

Verkkosivut:  

 

Facebook:

   

Aukioloajat:

 

Toiminnan kuvaus:  

 

 

 

Toimiala: 

Timanttiporaukset ja sahaukset

 
Yritys:

Helsingin Timanttityö Oy

        
Katuosoite:

Kilterinrinne 6 b 64

Postiosoite:   01600 VANTAA
Puhelin:

0415304216

Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Verkkosivut:  

www.timanttityö.fi

Facebook:

  

Aukioloajat:

Ark 7 - 16

Toiminnan kuvaus:    

Timanttileikkausten erikoisosaaja alueellasi

 

Toimiala: 

Pihasuunnittelmat ,Hoitosuunnitelmat

 
Yritys:

Viherasiantuntija Anemone

anemonelogo        
Katuosoite:

Aisatie 9

Postiosoite:   01640 VANTAA
Puhelin:

040 5016132

Sähköposti:

 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 
Verkkosivut:  

www.anemone.fi

Facebook:

  

Aukioloajat:

 

Toiminnan kuvaus:    

 

 

 

Toimiala: 

Painotuotteet

 
Yritys:

Seripaino Hämäläinen Oy

SP logo varjo        
Katuosoite:

Höylätie 11

Postiosoite:   01600 VANTAA
Puhelin:

050 331 7152

Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkosivut:  

www.seripainohamalainen.fi

Facebook:

  

Aukioloajat:

Ark 8 - 16

Toiminnan kuvaus:    

Tarjoamme monipuolista tulostus- ja painopalvelua nopeasti ja varmasti. Meiltä saat asiantuntemusta ja apua suunnitteluun sekä nopean ja huolellisen toteutuksen.

 

 

Toimiala: 

Asianajotoimisto

 
Yritys:

Asianajotoimisto Pekka Lindberg Ky

        
Katuosoite:

Vihertie 44 A1

Postiosoite:   01620 VANTAA
Puhelin:

09 878 3768

Sähköposti:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkosivut:  

www.asianajo-lindberg.com

Facebook:

  

Aukioloajat:  
Toiminnan kuvaus:    

Olemme toimineet Martinlaaksossa vuodesta 1994. Erikoisosaamisalamme on yksityishenkilöiden ja yrittäjien velka-asiat, joissa palvelumme kattaa koko Suomen.

Lue lisää ...

Liity sähköpostilistalle!

Liity Myyrmäki -liikkeen sähköpostilistalle. Saat 1 - 2 kertaa kuukaudessa uutiskirjeen Myyrmäki-liikkeen sekä yhteistyökumppaneidemme tulevista tapahtumista, 

sekä ajankohtaisista hankkeista. Voit myös koska tahansa halutessasi lopettaa uutiskirjeen tilauksen joko tällä samalla lomakkeella tai uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Uutiskirjeen tilausta varten sinun tulee antaa toimivä sähköpostiosoite sekä oma nimesi.  

 

 

Lue lisää ...
Tilaa tämä RSS-syöte

MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit

Seuraavassa on esitelty MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit 2014 - 2015. Klikkaamalla logoa pääset kumppanin omille sivuille.

Log In or Sign Up

Salasana unohtunut? / Käyttäjätunnus unohtunut?