Kaupunkitanssit

Perinteiset lavatanssit Myyrmäessä. MYYRMÄKI-liikkeen tarkoitus oli tuoda lavatanssit Myyrmäen asemalle jo alkukesästä 2014, mutta Punamultatorin perusparannustyöt siirsivät hanketta ainakin loppukesään.

Toppahousuladyt järjestivät Punamultatorilla ystävänpäivänä 14.2.2014 Toppahousutanssit, joihin osallistui pari sataa myyrmäkeläistä.

Toppahousutanssit

 

Lue lisää ...

Myyrmäen aikapankki

Myyrmäessä on nyt oma aikapankki. Aikapankki mahdollistaa erityislaatuisella tavalla palveluiden ja tavaroiden vaihtamisen aikapankin jäsenien kesken. Aikapankissa vaihdonvälineenä toimii aika. Myyrmäen Aikapankissa vaihdonyksikkönä toimii Myyr-Tovi, joka vastaa mitä tahansa tunnin mittaista työtä. Ideana on, että jokainen aikapankin jäsen tarjoaa muille jäsenille osaamaansa ja haluamaansa työtä ja saa vastineeksi sellaista apua, jota itse tarvitsee. Myös tavaroita voidaan aikapankin kautta ostaa ja myydä, mutta nekin veloitetaan aina Myyr-Toveissa. Jäsenille on oma Internet-palvelu, jonka kautta näkee helposti, minkälaista apua on tarjolla ja mitä itse on aikapankin kautta jo tehnyt. Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät mitä palveluita ja tavaroita Myyrmäen Aikapankista löytyy.

Myyr-Tovien ansaitseminen ja käyttö

Tovit tilitetään CES-verkkotorilla kaupan jälkeen sen perusteella miten paljon aikaa auttamiseen on kulunut. Aikapankissa myyjä hoitaa tilittämisen eli tovittamisen mahdollisimman pian vaihtotapahtuman jälkeen. Toveja ei tarvitse tienata tai menettää vain yhden tovin tarkkuudella, myös desimaalit ovat sallittuja. Esimerkiksi 1,5 tunnin työstä tienaa 1,5 tovia. Aikapankkipalveluksiin liittyvien lisäkulujen (bensakulut, tarvikkeet yms.) hyvittäminen on sovittava tapauskohtaisesti jäsenien kesken. Esimerkiksi bensakulut voidaan hyvittää myös euroissa. Tilittäminen perustuu täysin luottamukseen. Hyvät auttajat saavat suosituksia muilta jäseniltä, mikä helpottaa hyvien auttajien löytämisessä ja luottamuksen säilymisessä. Mikäli jäsen ei käyttäydy asianmukaisesti, hänet voidaan erottaa aikapankista.

Saadakseen apua ei tarvitse olla toveja tilillä. Toveja saa olla myös velkaa. Näin ollen apua voivat aina saada kaikki, myös uudet jäsenet. Tärkeintä on, että pitkällä aikavälillä kaikki auttavat ja saavat apua. Velka on aina yhteisökohtainen eli jäsen ei koskaan voi velkaantua yksittäisille jäsenille. Ketä tahansa voi aina auttaa ja tovit voivat liikkua vapaasti kaikkien jäsenien kesken. Aikapankin kautta on mahdotonta joutua velkaongelmiin. Aikapankin tarkoitus on ainoastaan helpottaa ihmisten elämää. Auttaminen aikapankin kautta perustuu täysin luottamukseen ja vastavuoroisuuteen.

Aikapankkin verotus

Monia varmasti kiinnostaa myös aikapankkiin liittyvä verotus. Jokaisesta vaihtotapahtumasta peritään automaattisesti 2% vero Myyr-Toveissa. Aikapankin sisäiset verotulot käytetään ainoastaan kansainvälisen aikapankkitoiminnan ja Myyrmäen Aikapankkitoiminnan edistämiseen ja ylläpitämiseen. Muita käyttömaksuja ei ole. Myös virallinen verottaja on kiinnostunut aikapankista.Vantaan Sanomien artikkelin mukaan verottajan kanta on seuraavanlainen:”Jos tehtävä työ on tavanomaiseen ja vähäiseen naapuriapuun rinnastettavaa satunnaista työtä, on vaihtotyö ja aikapankkitoiminta verotonta”. Mikäli työ ei vastaa tätä määritelmää, on siitä maksettava samansuuruinen vero euroissa kuin palvelusta pitäisi maksaa rahataloudessakin. Verottajan kantaa on käytännössä hankalaa tulkita, mutta verottaja ei millään tavalla estä aikapankkitoimintaa ja aikapankin verotus tulee varmasti vielä tarkentumaan.

Liity aikapankin jäseneksi

Aikapankin jäseneksi on helppo liittyä. Mene Internet-sivulle: www.myrtsi.fi/liityaikapankkiin  ( https://www.community-exchange.org/docs/join2.asp?group=myyr). Olet nyt Myyrmäen aikapankin rekisteröitymis­sivulla, jonne sinun tulee täyttää tietosi. Voit myöhemmin muuttaa tietojasi, niin että muut käyttäjät eivät näe kaikkia yhteystietojasi. Kun olet täyttänyt kaikki  vaadittavat kohdat, paina ”submit”. Tämän jälkeen aikapankin ylläpitäjän pitää vielä hyväksyä sinut, minkä jälkeen olet Myyrmäen Aikapankin jäsen. Myyrmäen Aikapankki pitää sisällään koko Myyrmäen suuralueen, joten jäseneksi voi liittyä mikäli asuinpaikkana on: Myyrmäki, Askisto, Hämeenkylä, Hämevaara, Kaivoksela,  Louhela, Linnainen, Martinlaakso, Myyrmäki, Petikko, Vantaanlaakso, Vapaala ja Varisto. Kaikki ovat lämpimästä tervetulleita jäseniksi!

Kun sinut on liitetty jäseneksi, voit kirjautua aikapankkijärjestelmään osoitteessa: aikapankki.myrtsi.fi / www.community-exchange.org  tai vaihtoehtoisesti kännykän kautta osoitteessa: mobi.community-exchange.org. Kännykkäsivusto on yksinkertaistettu ja selkeämpi versio aikapankkisivustosta, mutta sisältää kaiken oleellisen. Mobiili-internetsivusto on englanninkielinen, mutta tavallinen aikapankkisivusto on suomenkielinen. Tarkemmat tiedot aikapankkipalveluun kirjautumisesta saat tervetulosähköpostissasi liityttyäsi Myyrmäen Aikapankin jäseneksi.

Lisäohjeita jäseneksi rekisteröitymisestä ja aikapankin käytöstä saa tästä opetusvideosta: http://www.youtube.com/watch?v=hzmqtBJy_gU. Aikapankista saa lisätietoa myös Stadin Aikapankin Internet-sivulta: http://stadinaikapankki.wordpress.com/

Myyrmäen Aikapankkiin liittyviä kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Liity sinäkin jäseneksi!

Ystävällisin terveisin

Lauri Väisänen

Myyrmäen Aikapankin perustajajäsen

Lue lisää ...

Muutama kortteli aitoa kaupunkia Myyrmäen keskustaan

Kaupunki ilmoitti Myyrmannin laajennushankkeen rauenneen ja Myrtsin keskustaa suunnitellaan nyt uusista lähtökohdista. Saadaanko Myyrmäkeen muuta kortteli aitoa kaupunkia kivijalkaliikkeineen sekä kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluineen.

Tilaisuuden aluksi arkkitehti SAFA Matti Tapaninen pitää lyhyen (n. 20 min.) alustuksen teemasta miten 70-luvun lähiöistä saadaan kukoistavaa kaupunkia. Matti Tapaninen on sekä "Lisää kaupunkia Helsinkiin" ryhmän, että Arkkitehtiliiton yhdyskuntasuunnittelun toimikunnan jäsen.

Alustuksen jälkeen keskustelemassa mm.

- apulaiskaupunginjohtja Juha-Veikko Nikulainen, Vantaan kaupunki City of Vantaa

- aluearkkitehti Timo Kallaluoto, Vantaan kaupunki

- kaupallinen johtaja Elena Stenholm, Myyrmanni, Citycon

- kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen, HOK-Elanto

Lue lisää ...

Pop-up tapahtuma hetkessä pystyyn

MYYRMÄKI-liike järjestää yhdessä Yhteismaa ry:n ja Vantaan Järjestörinki ry:n kanssa koulutustilaisuuden uudesta kaupunkiaktivismista sekä  pop up -tapahtumien järjestämisestä Vantaalla. Maksuton tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita pienimuotoisten tapahtumien järjestämisestä tai vaikkapa osallistumisesta Siivouspäivän ja Ravintolapäivän kaltaisiin yhteistapahtumiin.

"Pop-up tapahtuma hetkessä pystyyn" 
- koulutus pienimuotoisten kaupunkitapahtumien järjestäjille

Ajankohta: Ke 23.4. 2014 klo 17:00 - 21:00
Paikka: Myyrmäen näyttämö, Jönsaksentie 6, Myyrmäki
Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta ennakkoilmoittautuminen edellytetään:
https://holvi.com/shop/myyrmaki/product/a5a8f78196d83b4e2a5866a47d7f863c/

HUOM! Alustusten materiaali löytyy pdf formaatissa linkin takaa kunkin alustajan aiheen kohdalta

Ohjelma

17:00 Uuden kaupunkiaktivismin esiinmarssiPauliina Seppälä, Yhteismaa ry

17:30 Missä tapahtumia voi järjestää - luvat ja käyttövuorot
          - katualueiden tilapäiset luvat (pdf 2Mt), kadunvalvontapäällikkö Jukka Anttila, Vantaan kaupunki
          - lupa-asiat Vantaalla (pdf 4Mt), kunnossapitopäällikkö Jyrki Vättö
          - puistoalueiden käyttöluvat (pdf 2,5 Mt), viherkunnossapitopäällikkö Pirjo Kosonen
          - kulttuuri-, liikunta- ja vapaa-ajan tilat (pdf 106 kt), kaupunkikulttuuripäällikkö Lea Rahkola-Kauranen, Vantaan kaupunki

18:00 Käytettävissä olevat resurssit ja avustukset
          - alueraha (pdf 402 kt), aluekoordinaattori Ella Tanskanen, Vantaan kaupunki
          - kulttuuritoimen avustukset (pdf 122 kt), lastenkulttuurin päällikkö Reeli Karimäki, Vantaan kaupunki
          - nuorisotoimen avustukset ja lainavälineet (pdf 117 kt), nuorisoasiainpäällikkö Taina Saarenpää, Vantaan kaupunki
          - Fesatarikalusteet ja muu kaupungin tuki (pdf 106 kt), kaupunkikulttuuripäällikkö Lea Rahkola-Kauranen, Vantaan kaupunki
          - joukko- ja yhteisörahoituksen mahdollisuudet Pauliina Seppälä, Mesenaatti.me
18:30 Tapahtumajärjestelyjen organisointi ja joukkoistaminen
          - kaupunkiaktivisti Niina Lyijynen, Kallio-liike
19:00 Ilmoitukset poliisille, järjestysmiehet sekä pelastus- ja turvallisuussuunnitelma
          - Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen edustaja (jäi saapumatta paikalle)
          - turvallisuussuunnitelma (pdf 19,9 Mt), turvallisuusviestintäpäällikkö Kalle Eklund, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
19:30 Ympäristö- ja elintarvikeluvat, Greenin Events
          - ympäristö- ja elintarvikeluvat (pdf 175 kt), ympäristöpäällikkö Leena Maidell-Münster, Vantaan ympäristökeskus
          - Greening Events (pdf 21,9 Mt), projektipäällikkö Elina Levula, Greening Events -hanke
20:00 Tapahtumasta tiedottaminen: media & sosiaalinen media
         - asioiminen median kanssa (pdf 56 kt), toimittaja Vesa Marttinen, Yleisradio
         - viestintäpäällikkö Päivi Rainio, Vantaan kaupunki

Lue lisää ...

Avustukset ja tapahtuman rahoitus

Kaupungin avustukset tapahtumille

Alueraha

Myyrmäen aluetoimikunnan myöntämää aluerahaa voi hakea ympäri vuoden tapahtumien järjestämiseen. Hakemus tulee jättä 21 vuorokautta ennen tapahtumaa sekä 21 vuorokautta ennen aluetoimikunnan kokousta kaupungin kirjaamoon tai Myyrmäen yhteispalvelupisteeseen. Alle 500 euron avustukset voidaan myöntää viranhaltijapäätöksellä ja sitä suuremmat käsitellään aluetoimikunnassa. Aluetoimikunnan myöntämät avustukset ovat vaihdelleet 200 euron ja 10 000 euron välillä, joskin yli parin tuhannen euron avustukset ovat harvinaisia. Aluerahalla voidaan myös tukea alueellisia hankkeita tai tapahtumia, jotka lisäävät asukkaiden osallistumismahdollisuuksia, parantavat tiedon välittymistä asukkaiden ja kaupungin toimielinten välillä ja edistävät alueen myönteistä kehittymistä.  Aluerahalla toteutettavat hankkeet tai tapahtumat tulee järjestää myöntävän toimikunnan toiminta-alueella. Niiden tulee olla kaikille avoimia. Kuntalaisten osallistumista ei saa rajoittaa esimerkiksi yhteisön jäsenyyden, kutsun, aatteellisen näkemyksen tai muun näihin verrattavan seikan perusteella. Mahdollisen pääsymaksun tulee olla kohtuullinen. 

Svenska kommittén myöntää aluerahaa samoilla perusteilla ruotsinkielisiin tapahtumiin.

Ohjeita aluerahan hakemiseen ja hyväksyttäviin menoihin löytyy seuraavasta linkistä:
http://www.vantaa.fi/fi/osallistu_ja_vaikuta/aluetoimikunnat_/alueraha

Vapaa-ajan lautakunnan myöntämä kohdeavustus kulttuuritoimintaan

Kohdeavustusta myönnetään hakemuksesta yhteisöille ja ryhmille taide- ja kulttuuritapahtumien sekä muiden kulttuuritoiminnaksi katsottavien hankkeiden toteuttamiseksi Vantaalla. Avustusta tulee hakea viimeistään 21 vuorokautta ennen tapahtumaa. Lisätietoja linkistä: http://www.vantaa.fi/fi/kulttuuri/avustukset#Kohdeavustukset
Hakulomake: http://www.vantaa.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/vantaa/embeds/vantaawwwstructure/88929_533020sr.pdf

Vapaa-ajan lautakunnan myöntämä kohdeavustus nuorisotoimintaan

Kohdeavustusta myönnetään vantaalaisille nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöille, nuorten toimintaryhmille sekä muille nuorisotyötä tekeville ryhmille. Kohdeavustus on kertaluonteinen avustus lasten tai nuorten toimintaan kohdistuvan projektin, hankkeen, leirin, tapajhtuman tai tilaisuuden toteuttamiseen tai siihen osallistumiseen, uusien työmuotojen kokeiluun sekä nuorten itsensä toteuttamiin ja järjestämiin toimintoihin, jotka tukevat nuorten omaa osallistumista ja vaikuttamista.
Lisätietoja linkistä: http://www.vantaa.fi/nuorille/kansalaistoiminta_ja_jarjestot/avustukset 
Hakemuslomake: http://www.vantaa.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/vantaa/embeds/vantaawwwstructure/85662_533078.pdf

Rahankeräykset ja arpajaiset

Rahankeräykset ja arpajaiset ovat pääsääntöisesti luvanvaraista toimintaa. Lupa Vantaalla toimeenpantaville keräyksille ja arpajaisille haetaan Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta puh 071 8730 291 sekä laajemmalla alueella tai verkossa toimeenpantaville keräyksille ja arpajaisille Poliisihallitukselta puh 071 878 0181. Lupa voidaan myöntää yleishyödylliselle yhteisölle yleishyödyllisen toiminnan rahoittamiseen. Luvan hakijan tulee lähtökohtaisesti olla rekisteröity, mutta lupa rahankeräyksen toimeenpanemiseen voidaan myöntää myös luonteeltaan tilapäiselle rekisteröimättömälle yhteisölle.
Ohjeita rahankeräysluvan hakemiseen: http://www.poliisihallitus.fi/poliisi/hallitus/home.nsf/pages/445EA86B39DC3623C22576DA004CEB8D?opendocument
Lomake rahankeräysluvan hakemiseen: http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/pages/96437ECCCBCDBD14C22576570022B8E4?opendocument
Ohjeita arpajaisluvan hakemiseen: http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/pages/905446A93FC28974C2256BC200465EA4?opendocument
Lomake arpajaisluvan hakemiseen: http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/pages/96437ECCCBCDBD14C22576570022B8E4?opendocument

Ilman viranomaisten myöntämää lupaa rahankeräys tai tavara-arpajaiset voidaan toimeenpanna seuraavin edellytyksin:

Rahankeräys:

Rahankeräyslupaa ei tarvita päiväkodin ryhmän, koululuokan tai vakiintuneen opinto- tai harrasteryhmän suorittamaan rahankeräykseen, jos rahankeräyksen toimeenpanoon liittyvistä tehtävistä vastaa täysivaltainen henkilö. Rahaa saadaan kerätä päiväkodin ryhmän, koululuokan, opinto- tai harrasteryhmän, päiväkodin, koulun tai muiden tahojen järjestämissä tilaisuuksissa, jos kerätyt varat käytetään opiskelun tai harrastustoiminnan edistämiseen.

Rahankeräyslupaa ei tarvita myöskään kokoontumislaissa tarkoitetun yleisen kokouksen järjestäjän kokoukseen osallistuvien keskuudessa suorittamaan rahankeräykseen silloin, kun yleinen kokous järjestetään sisätiloissa.

Tavara-arpajaiset:

Pien- ja miniatyyriarpajaisissa voittojen yhteenlasketun arvon on oltava vähintään 35 % arpojen yhteenlasketusta myyntihinnasta ja pienimmän voiton on oltava vähintään yhtä suuri, kuin arvan hinta. Voittojen tulee olla tavaraa tai palveluita tahi niihin vaidettavissa olevia lahjakortteja.

Pienarpajaiset

Arpajaislain mukaan yleishyödyllinen yhteisö tai säätiö saa toimeenpanna ilman lupaa tavara-arpajaiset, joissa arpojen yhteenlaskettu myyntihinta on enintään 2000 euroa ja joissa arpojen myynti ja voittojen jako tapahtuu samassa tilaisuudessa.Koululuokka tai sitä vastaava opintoryhmä voi opiskelun tai opiskelua tukevan harrastustoiminnan edistämiseksi toimeenpanna pienarpajaiset, jos arpajaisten toimeenpanoon liittyvistä tehtävistä vastaa täysivaltainen henkilö

Miniatyyriarpajaiset

Työyhteisö tai vakiintunut harrastusryhmä voi ilman lupaa ja tilitysvelvollisuutta toimeenpanna jäsentensä keskuudessa virkistys- tai harrastustoimintansa taikka yleishyödyllisen toiminnan edistämiseksi tavara-arpajaiset, joissa arpojen yhteenlaskettu arvo ei ylitä 500 euroa ja joissa arpojen myynti ja voittojen jako tapahtuu samassa tilaisuudessa.

Joukkorahoitus

Rahaa tapahtuman järjestelykuluihin voi kerätä myös joukkorahoituksella. Joukkorahoitukselle ei tarvita lupaa, mikä kyse on vastikkeellisesta rahoitushausta, jossa jokainen rahoittaja saa jonkin vastikkeet: kortin, paidan, pääsylipun tms. Kotimainen joukkorahoitusalusta löytyy osoitteesta www.mesenaatti.me josta löytyvät myös seikkaperäiset ohjeet rahoitushaun käynnistämiselle.

 

 

Lue lisää ...

Tiedotus tapahtumasta

Hyvä tapahtuma vaatii aina yleisönsä, minkä vuoksi tiedotukseen kannattaa panostaa:

Tapahtumakalenterit

Vantaan kaupungin sivuilla julkaistava tapahtumakalenteri: http://www.vantaa.fi/tapahtumakalenteri
Helsingin Sanomien minne mennä -palsta, NYT-liite ja Metro-lehden tapahtumakalenteri: http://www.menovinkki.fi/menot/menovinkki
Vantaan Sanomien tapahtumakalenteri: http://www.vantaansanomat.fi/tapahtumat

Media
Lisäksi toimituksille kannattaa laittaa tiedot vielä sähköpostilla tapahtumasta:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lennäkit ja julisteet
Lennäkkejä ja julisteita voi Myyrmäessä teettää Myyrmäentie 4:ssä sijaitsevassa Juutiprintissä

Sosiaalinen media

Lue lisää ...

Tilat, välineet ja palvelut

Tilat

Mikäli tapahtuma järjestetään ulkona, ohjeet maankäyttöluvan hakemiseen löytyvät kohdasta viranoamisluvat ja ilmoitukset.
Seuraavassa on listattu käytettävissä olevia kaupungin tiloja Myyrmäessä. Tilojen käytöstä saatetaan periä pieni vuokra, joka selviää kussakin kohdassa lisätietoja linkin kautta.

Koulut, päiväkodit ja oppilaitokset
Sivistystoimen päiväkotien, koulujen, oppilaitosten ja Pointin tiloja haetaan Internetistä Timmi -tilavarausjärjestelmän kautta. Poikkeuksena koulujen kentät, jotka haetaan liikuntapalveluista. Timmi on sähköinen tilavarausjärjestelmä. Timmissä voit selata eri tilojen varaustilanteita ja tehdä niin vakio- kuin tilapäiskäyttövuorohakemuksenkin. Tilat on jaoteltu käyttötarkoituksittain (liikuntatilat, auditoriot, ruokalat, koululuokat, päiväkotitilat, yöpymistilat jne.).
Lisätietoja: http://www.vantaa.fi/fi/opetus_ja_kasvatus/palvelut/sivistystoimen_tilojen_kaytto/hae_kayttovuoroa

Liikuntatilat ja liikuntapaikat
Liikuntatoimesta haetaan liikuntahallien, liikuntapaikkojen sekä koulujen kenttien käyttövuorot. Liikuntatoimesta haetaan myös liikuntapaikkojen kokoustilojen käyttövuorot. Liikuntatoimen käytössä on oma Timmi tilavarausjärjestelmä.
Lisätietoja liikuntatoimen tiloista: http://www.vantaa.fi/fi/liikunta_ja_ulkoilu/liikuntapaikkojen_kayttovuorot

Myyrmäen urheilupuistosta löytyvät Energia-areena, Jalkapallohalli, ISS-stadion ja kaksi jäähallia oheistiloineen. Urheilipuistosta löytyy myös kokous- ja saunatiloja. Käyttövuorot näihin haetaan suoraan urheilupuistosta puh: 09 4770 450 www.mup.fi

Nuorisotilat
Myyrmäen suuralueella sijaitsee kolem nuorisotilaa: Arkki Myyrmäessä sekä Martinlaakson ja Pähkinärinteen nuorisotilat. 
Lisätietoja: http://www.vantaa.fi/fi/nuorille/nuorisotilat

Kohtaamispaikka Myyrinki

IsoMyyrin kauppakeskuksessa Liesitorilla sijaitseva Myyrinki on avoin kohtaamispaikka, jossa voi osallistua monenlaiseen järjestö- ja vapaaehtoistoimintaan tai saada tukea ja neuvontaa eri asioissa. Myyringissä kokoontuu lukuisia eri yhdistyksiä, jotka järjestävät avointa toimintaa. Myyringissä voi myös ruokailla edullisesti Café Popolossa tai osallistua yhteislaulu- ja muihin säännöllisiin tapahtumiin. Vantaan Aikuisopistolla ja Liikuntapalveluilla on Myyringissä kursseja omissa opetustiloissaan. Myyrinki on Vantaan kaupungin yhteisö- ja vapaaehtoistoiminnan suurin asukas- ja järjestötila. Myyringistä löytyy muun muassa kolme neuvottelutilaa, keittiö, takkahuone, sauna, toimintatupa sekä iso sali.
Lisätietoja: http://www.vantaa.fi/fi/osallistu_ja_vaikuta/vapaaehtoistoiminta/asukastilat/myyrinki/prime101.aspx

Lasten taidetalo Toteemi

Taidetalo Toteemi sijaitsee Myyrmäenraitilla Uomarinteen koulua vastapäätä. Toteemista löytyy noin 100 hengen juhlasali, jota vuokrataan tapahtumakäyttöön.
Lisätietoja: http://www.vantaa.fi/fi/kulttuuri/kulttuuritalot/taidetalo_toteemi

Myyrmäen terveysaseman tilat

Myyrmäen terveysasemalta löytyy n. 100 hengen auditorio, pienempi kokoustila sekä saunatilat kabinetteineen.
Tiedustelut 09 83 911

Myyrinkoti

Myyrinkodista löytyy juhlasali n. 200 hengelle.

Välineet

Liikuntatoimesta on mahdollista lainata

- festaripöytiä penkkeineen (n. 50 kpl)
- tapahtumatelttoja

Liikuntatoimi toimittaa välineet tapahtumapaikalle sekä noutaa ne pois.

Tiedustelut: Arto Partio (09) 83 911 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nuorisotoimen lainavälinevarastosta löytyy mm.

- soppatykkejä
- kaasugrilleja
- rengaspolttimia
- toripöytiä ja penkkejä
- toriteltta 4 x 6 mm
- lettu- ja parilapannut
Tiedustelut (09) 839 230 22 / (09) 839 283 70 ma, ke ja pe klo 9 -13
Lisätietoja: https://www.vantaa.fi/fi/nuorille/kansalaistoiminta_ja_jarjestot/lainattavat_valineet

Lisäksi nuorisotila Arkin äänitysstudiolta on lainattavissa äänentoistolaitteita puh. 09 83935629/043 8250839

MYYRMÄKI-liikkeeltä voi lainata mm. 
- ensiapureppua
- jatkojohtokeloja
- kartioita ja lippusiimaa
- kaupungilta hoidossa olevaa ulkoilmaelokuvakangasta

MYYRMÄKI-liikkeen toimistolta löytyy lisäksi väritulostin/-kopiokone sekä laminointilaite (A4)
Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 908020

Lue lisää ...
Tilaa tämä RSS-syöte

MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit

Seuraavassa on esitelty MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit 2014 - 2015. Klikkaamalla logoa pääset kumppanin omille sivuille.

Log In or Sign Up

Salasana unohtunut? / Käyttäjätunnus unohtunut?