Myyrmäen oma taiteiden yö 2015

 

 

 

Vuoden 2016 Taiteiden yön sivut löytyvät täältä.

 

TORSTAINA 27.8.2015 ALKAEN KLO 17.00
TAIDETTA, ESITYKSIÄ, RUOKAA, LAULUA, VALOA, TANSSIA... MEITÄ MYYRMÄKELÄISIÄ!

 

 

 

O H J E L M A:

 

 
Bar Cafe Luna
Runouden open mic
Runoutta, räppiä, biisejä, spoken wordia - kunhan teksti on omaasi. Tervetuloa lavalle! Ensikertalaiset ja konkarit. Bar Cafe Lunaan on esteetön pääsy. Tapahtuma alkaa klo 20.30. Osoite: Myyrmäentie 2
Kilterin koulu 


Kilterin koulu, Kilterin päiväkoti ja Myyrinkoti
Fuusiorunoutta.
Fuusiorunoutta tehdään yhdistelemällä kuvista mieleen tulevia sanoja runoiksi. Runous on modernia ja vapaata. Hassultakin kuulostavat yhdistelmät sopivat hyvin. Ei ole oikeaa tai väärää.
Kilterin koulun yhdeksäsluokkalaiset nuoret vierailevat Kilterin päiväkodin esikoulussa ja Myyrinkodissa runoilemassa lasten ja ikäihmisten kanssa. Yhdessä syntyy jotain ainutkertaista. Runot ovat esillä Paalutorilla.
 

Vantaan katutanssiyhdistys
Why so VKTY?
Vantaan katutanssiyhdistyksen kauden avajaiset Myyrmäen omassa taiteiden yössä!
Ohjelmassa on hiphop- ja house-battle, tanssiesityksiä, minitanssitunti sekä vapaata jamittelua.
Paikalla on myös VKTY:n opettajia ja hallituksen jäseniä, jotka kertovat mielellään tanssikoulun toiminnasta lisää. Tapahtuma klo 18-21 Myyrmäen montussa.
https://www.facebook.com/events/851858264869281/
 

Myyrmäen kirjasto
ATC-korttipaja
Tervetuloa tutustumaan ATC-korttien tekoon. Näitä pieniä taidekortteja voit tehdä vaikka kierrätysmateriaaleista. Tapahtuma on tarkoitettu kaiken ikäisille, niin harrastajille kuin aloittelijoillekin. Korttipajaa vetää Ulla-Riitta.
Tapahtuma Myyrmäen kirjastossa (Myyrmäkitalo, Paalutori 3)  klo 18.-20. Kirjaston tila on esteetön.
https://www.facebook.com/events/1447952245513344/
 
 

 


Myyrmäen kirjasto
Kirjoittajatreffit
Tervetuloa kaikki kirjoittajat ja kirjoittamisesta haaveilevat. Voit kirjoittaa niin proosaa kuin runojakin. Näiden treffien ohjaajana toimii Johanna Hibberd. Kirjoittajatreffit jatkuvat syksyllä kerran kuussa. Tapahtuma
Myyrmäen kirjaston lehtisalissa klo 18-20 (Myyrmäkitalo, Paalutori 3).
https://www.facebook.com/events/1025070357537921/

 
 
Mike's Diner
Moottoripyöränäyttely
Rento kaksipyöräisten näyttely asema-aukiolla Mike’s Dinerin edessä: Pääset jutustelemaan motoristien kanssa, Myyrmäen kiertävä prinsessa-kyyditys sekä asema-hallissa voit kuvauttaa itsesi aidon harrikan kyydissä! Tapahtuma klo 22-24. 

 

 
Hyvät tuulet ry
Työpaja taltta ja kirves!
Hyvät Tuulet ry:n teltalla on Janne ja Hannu. Kaksikko tuo
Myyrmäen omaan Taiteiden yöhön näyttöä omasta osaamisestaan puun työstämisen
ammattialalta. Yhdistyksen taiturit valmistavat erilaisia työnäytöksiä
puuntyöstämisestä ja vieraille annetaan mahdollisuus kokeilla puun työstämistä
käsityökaluilla. Teltan löytää Lasten taidetalo Toteemin edustalta klo 17-20.


Toppahousuleidit
Hohtopetankki
Extreme HOHTOPETANKKI a lá Toppahuosuleidit
Ainoana Vantaalla Myyrmäen omassa taiteiden yössä! Alkaen klo 20.00. Myyrmäen Montun vieressä, Vaarallisen jätteen keräyksen takana.

 

Myrtsin skedehalli
Myrtsin skedehallissa näytetään Suomalaisen rullalautailun klassikoita vuosituhannen vaihteesta.
Ovet auki klo 21.00 asti.

 

Suomalainen kirjakauppa
Myyrmannin Suomalaisesta kirjakaupasta taiteilijatarvikkeet ja aikuisten värityskirjan -15% alennuksella.

 

Nosh-lastenvaatteet
Vaatesuunnittelua ja piirtämistä. Toteemin edusta klo 17-20.

 

The Lane
The Lane tarjoaa meille tekemistä koko yöksi! Hohtokeilausta klo 18:00-00:00 15€/rata/tunti. Kun säätkin suosii, niin terassi on auki klo:22.00 asti.
Osoitteessa: Myyrmäenraitti 2, 01600 Vantaa. Facebookissa: https://www.facebook.com/pages/The-Lane-Viihdekeskus/116682938410215

 


 

 
T  A  I  D  E  :

 

 


Vantaan taidemuseo
 &BROS Steakment
Vantaan taidemuseo tuo Paalutorille STEAKMENTIN. Onko lihansyönti väärin? Keskustelu lihasta ajautuu helposti ääripäiden väliseksi taisteluksi oikeasta ja väärästä, vaikka  yhtä oikeaa näkemystä ei ole olemassa. Ilmatäytteinen pihvi on kuin  aiheesta käytävä keskustelu, eri ajatusten leikkikenttä, möhkälemäinen objekti, josta ei saa otetta, mutta on silti alati läsnäoleva.
 
Steakment on yksi &Brosin One-Off näyttelyyn tehdyistä teoksista.  One-Off-näyttelyn teemana ja tarkoituksena on kommentoida maailmaa jossa elämme. Sen tarkoituksena on saarnaamisen tai sormella osoittamisen sijaan  tehdä näkyväksi erilaisia tämän päivän yhteiskunnasta ja kulttuurista tekemiämme havaintoja. Yhtälailla näyttelyn nimi One-Off viittaa myös elämän ainutkertaisuuteen. Elämä on tässä ja nyt – siitä on syytä nauttia, mutta kuitenkin niin, että muut voivat nauttia siitä myös.
 
&Bros on neljän luovan alan ammattilaisen vuonna 2011 perustama  helsinkiläinen muotoilualan yritys, joka on lyhyessä ajassa ehtinyt  nousta yhdeksi Suomen kiinnostavimmista uusista alansa yrityksistä.  &Brosin palkitut tuotteet ovat kiinnostavia, kekseliäitä, eettisesti  tuotettuja ja ekologisia - ja kaiken lisäksi hauskoja!

 

Tukos Media
Valoinstallaatio
Tukos Media on vuonna 2013 perustettu tuotantoyhtiö, jonka erikoisuutena on näyttävät uuden ajan visuaaliset ilmeet ja ratkaisut. Tukos Media toteuttaa installaation Myyrmäenraitille improna ilman minkäänlaista valmistautumista. Installaatio valaistaan kauttaaltaan rgb/uv valoilla.
”Teemme tilasuunnittelua ja rakennusta messuille, kulttuurituottajille, yrityksille ja yksityisille toimijoille. Olemme koetelleet osaamisen rajoja äärimmäisten sääilmiöiden ja vaativien aikataulujen keskellä. Luovuus ja tekniikka on testattu, ratkaisut saaneet hienoa palautetta ja vahvistaneet, että olemme tapahtumien tilasuunnittelun uutta kärkeä, uniikilla ratkaisulla.”

 

Junkbox
Mistä silloin puhutaan, kun kasvoja ei näytetä? Keitä meistä silloin tulee? Paalutorin lasikuutiossa esillä olevassa taideprojektissa neljä nuorta taiteilijaa on tehnyt oman tulkintansa aiheesta anonyymit viestit. Nuorten taiteilijoiden ryhmä muodostuu taide- ja taideteollisista opiskelijoista ja vastavalmistuneista Aalto-yliopistosta sekä Lahden muotoilu- ja taideinstituutista. Tekijät: Kirsikka Ruohonen, Elina Nissinen, Iida Nissinen, Julia Sand

 


Harri Piispanen
Mobile home
Koti on paikka, jonka jokainen ihminen tarvitsee. Sen rajoja on vaikea määritellä, sillä se voi olla maa, kaupunki tai asunto – mutta yhtälailla se on tunne. Paikkaa vaihtaessa tunne kodista joko kulkee mukana tai jää jonnekin matkalle.
Mobile home on kuvataiteilija Harri Piispasen tekemä veistos. Kierrätys pahvista ja paperista valmistettu kotilon muotoinen rakennelma on nimensä mukaan eräänlainen asumus: ajatus tilasta jonka voi kuljettaa mukana,tilasta jota ei kaikilla ole.
Myyrmäen taiteiden yönä valaistu veistos kuljetetaan performanssina Myyrmäenraittia pitkin Paalutorille.
Aloitus klo 22.00 Myyrmäenraitin pohjoispäästä

 

 
 Humans Of Myyr York -näyttely
Humans Of Myyr York Facebook-sivulta käsin poimittuja valokuvia on näytteillä oikeina valokuvavedoksina Myyrmäen omassa Taiteiden yössä. Olli Bergin ottamia katupotretteja ja lyhyitä haastatteluja voit pysähtyä katsomaan Myyrmannissa (1. kerros Nisseniä vastapäätä).
https://www.facebook.com/humansofmyyryork?fref=ts

 
M  U  S  I  I  K  K  I  :

 

 

Vaskivuoren lukio
 Vaskivuoren lukion oppilaat viihdyttävät meitä Myyrmäenraitilla, koulun edustalla 17.30-18.00. Vaskivuori Big Band viihdyttää Myyrmäenraitilla klo 18-20, johtajana Mika Karhunen. Bändit soittavat, esiintymässä Hankaritemppu, Welibros ja Variant art

 

 

Caroline
Akustinen keikka & 10-vuotis dokumentti
Caroline on aito ja näyttävä Rock ‘n’ Roll-yhtye pääkaupunkiseudulta. Jo vuodesta 2005 mainetta kasvattanut bändi on elämänsä voimissaan. Keulakuva Tom Eklundin vision ympärille on syntynyt läheinen family, joka soittaa makeaa ja kaunista musiikkia. Bändin kundit soittavat keikat pienistä ja intiimeistä akkarikeikoista aina suuriin festarikeikkoihin. Rock ‘n’ Roll ei todellakaan ole kuollut, ainakaan jos näihin jätkiin on uskomista. Ja kyllähän se on uskottava! Myyrmän omassa taiteiden yössä Carolinen esiintyy akustisesti. Lisäksi päästään näkemään bändin 10-vuotis -dokkari! Yhtye esiintyy Myyrmäenraitilla, urheilutalon edessä alkaen n. klo 20.30

Tom “Tommy Gun” Eklund - Vocals, acoustic guitar, percussionsSimo - Guitar
Ville - Guitar
Otto - Drums
Masa Kankkonen - Bass

Puhallinorkesteri Louhi ja Vantaan naislaulajat
Konsertti Myyrmäen asemalla
Asemalla kajahtaa! Puhallinorkesteri Louhi ja Vantaan Naislaulajat soittavat, laulavat ja laulattavat Myyrmäen asemalla alkaen klo 19. Poikkea paikalle ja liity illan suurimpaan sekakuoroon laulamaan vaikka Leila-valssia!

Toppari, Jussi Mikkola
Myyrmäen Taiteiden yötä juhlitaan Topparissakin! Torstaina 27.8 klo 21:00 alkaen pubissa musisoi Myyrmäen suosikki, Jimmy Colan solisti, Jussi Mikkola! Pubiin on vapaa pääsy! Terassikin palvelee jos ja kun se Aurinko paistaa!! Tervetuloa nauttimaan loistavasta live-musiikista ja kylmistä juomista! (-K18-).

Macoumba Band
18.00 Paalutori

 

 
L  A  P  S  E  T  :

 

 

Lasten taidetalo Toteemi
Ohjelmaa lapsille
Toteemissa tapahtuu monenlaista kivaa taiteiden yössä. Paikan päällä on Kimi-taikuri tekemässä muun muassa eläinaiheisia ilmapalloja lapsille. Metsänovi raollaan elämysopastuksiin johdattaa sanataideohjaaja Maami Snellman klo 18 ja 19 ja non-stop kädentaitopajassa klo 18-20 valmistetaan taideohjaaja Rebekka Muyanjanin kanssa metsänhenkisiä riipuksia puukiekolle käyttäen kohopainantatekniikkaa. Tervetuloa! Taidetalo Toteemi auki klo 17–20. Lisätietoja: kulttuurituottaja Tuula Kinos, 040 867 9676

 

 Kauppakeskus Myyrmanni

Myös Myyrmannissa tapahtuu Taiteiden yönä kun lasten oma tapahtuma valtaa iltapäivällä keskusaukion ja luvassa on muun muassa kasvomaalausta, popcornia ja onnenpyörä.
Ohjelma:
11 - 19 Juontaja Sari Vainio
14 - 19 Lastentapahtuma keskusaukiolla
17:30 Vantaan katutanssiyhdistyksen tanssitunti lapsille
15,16 ja 18 Onnenpyörä. Tule pyöräyttämään!
17 ja 18 Mukana menossa StepUp Tanssikoulu tanssiesityksineen
Aninkaisten kiinteistövälitys

Heijastinliivejä ekaluokkalaisille
Toteemin edustalla Kiinteistövälitys Aninkainen Vantaa huomioi erityisesti ekaluokkaisia: Jaamme 200 kpl turvallisia heijastinliivejä, tule noutamaan standyltamme omasi.

 
BR myyrmanni
BR Myyrmanni odottaa kaikkia lapsia ja lapsenmielisiä klo 17-21 myymäläämme viettämään kanssamme Myyrmäen omaa Taiteiden yötä. Meillä pääsee askartelemaan valokuvakehyksiä ja rannekoruja, itse tehdyn taideteoksen saa tietysti ottaa mukaan kotiin. Sopii parhaiten 5+ ikäisille, mutta myös pienemmät lapset ovat tervetulleita!
 

 
R  U  O  K  A  I  L  U  :

 

 

Oikku
Oikku myy napolilaistyylistä pizzaa vegaanitäytteillä. Pidämme toistaiseksi tukikohtaa Myyrmäen Paalutorilla. Ajankohtaista infoa aukioloajoistamme ja tulevista tapahtumista saa facebook-sivultamme osoitteessa www.facebook.com/o1kku. Tervetuloa pizzalle!!!

 

 

Kotifalafel
Kotifalafel tarjoaa meille Lähi-idän kasvisruokaa. Kaikissa annoksissa on oman keittiön tuoreita gluteenittomia falafel-pyöryköitä. Pyöryköitä voi ostaa sellaisinaan tai kasvisten ja kastikkeen kera leipään käärittynä falafelrullana. Mezze-lautanen sisältää tabbouleh-salaattia, hoummus- ja munakoisotahnaa, tomaattia, salaattia, maustekurkkua, falafel-pyöryköitä ja jugurttiseesamtahnakastiketta. Jälkiruoaksi on baklavaa ja kahvia.

 

Rio Grande
Myyrmäen oman Taiteiden Yön kunniaksi, ravintola Rio Grandessa nautitaan mureasta, härän sisäfileestä valmistettua Tournedosta (25€).  Illan kruunaa vadelma cremebrulee(5€). Rio Grande palvelee klo 15-23 (keittiö sulkeutuu 45min aikaisemmin). Tervetuloa herkuttelemaan!
 

Happie's
Happie’s tuo hodariherkkunsa taiteiden yöhön. Tarjolla tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista tehtyjä hodareita niin tavalliseen kuin tuliseen makuun. Lisäksi taiteiden yön erikoisuutena saatavilla jälleen lonkerohodaria! Katso lisää www.facebook.com/happieshodari tai käy etukäteen testaamassa osoitteessa Ainontie 1, Vantaa.

 

 Torikahvila


Flying Dutchman


Happie’s


Mango


Soul Mama’s kitchen
https://www.facebook.com/pages/Soul-Mamas-Kitchen/138388772960616?fref=ts

 

 

M  E  N  O  S  S  A     M  Y  Ö  S     M  U  K  A  N  A

 

 

Urheilutalo

Myyrmanni

 


 

Y  H  T  E  I  S  T  Y  Ö  K  U  M  P  P  A  N  I  T:

 

 

 

 

 

 


 
TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ MYYRMÄKILIIKE JA MYYRMÄKISEURA

 

LISÄTIETOJA:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+358 (0) 46 522 7902

Tai

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

+358 (0) 41 503 5157

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Viimeksi muutettukeskiviikko, 27 heinäkuu 2016 15:46

Log In or Sign Up

Salasana unohtunut? / Käyttäjätunnus unohtunut?