Kirpputorit

 Puistokirppis | Siivouspäivän yhteiskirppikset | Myyrmäen aseman kirppis 
Myyrmäen aseman edustalla Punamultatorilla on asukkaille avoin kirppis talvikaudella 2015 - 2016 joka maanantai, keskiviikko ja lauantai klo 9 - 20. 

 

Myyntipaikka aseman edustalla ei maksa mitää. Mukaan omat pöydät, rekit tai viltit myytävien tavaroiden esittelyä varten.

 

Perinteinen Puistokirppis järjestetään Jokiuomanpuistossa kesän 2015 aikana kolmesti:

Sunnuntai 12.6.2016 klo 12:00 - 17:00 (Tapahtumasivu Facebookissa)
Sunnuntai 53.7.2016 klo 12:00 - 17:00 (Tapahtumasivu Facebookissa)
Sunnuntai 14.8.2015 klo 12:00 - 17:00 (Tapahtumasivu Facebookissa)

Puistokirppikseen osallistuminen ei edellytä ennakkoilmoittautumista, eikä myyntipaikka maksa mitään. Jokainen joutuu kuitenkin tuomaan omat myyntipöydät, rekit ja viltit. Kirpparilla saa myydä käytettyä tavaraa, käsitöitä sekä kotona leivottuja leivonnaisia tms. Muista myös, että jokainen on vastuussa puiston siisteydestä. Myymättömät tavarat tulee viedä mukanaan sekä oman myyntialueen läheisyydestä löytyvät roskat tulee korjata pois. Joten tule mukaan myymään, ostamaan, tapaamaan ihmisiä tai muuten vain nauttimaan mukavasta ilmapiiristä. Puistoon voi tulla myös ihan piknikille tai pelaamaan erilaisia pelejä omilla välineillä.

Liikenneyhteydet:

Puiston läheisyydessä on rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten tule paikalle kävellen, pyörällä tai joukkoliikenteellä. Autoilijoiden tulee kulkea Haltiantien kautta ja käyttää tien päässä olevaa pysäköintipaikkaa. Puistoon ei missään tapauksessa saa ajaa autolla. Kirpparitoiminnan jatkumisen edellytys on että Vihertietä ei tukita.

Jokiuomanpuistoon pääsee Helsingin ja Kivistön (Tikkurila, Lentoasema) suunnistasuunnasta I- ja P-junilla (Louhelan tai Martinlaakson asema) tai bussilla 421. Tikkurilan ja Ylästön suunnasta busseilla 571 ja 574, sekä Espoon suunnasta bussilla 510 ja 565.

Jätehuolto:

Jokainen vie myymättömät tavarat sekä kerää oman myyntipaikan läheisyydestä löytyvät roskat pois. Roskat voi jättää puistosta löytyviin jäteastioihin, mutta myymättä jääneitä tavaroita ei saa jättää niihin. Lähin HSY:n kierrätyspiste löytyy Eräkujalta Louhelan ostoskeskuksen yhteydestä.

Info & turvallisuus:

Puistokirppiksen info-piste löytyy minigolfradan läheisyydestä, missä sijaitsee myös ensiapulaukku. Avotulen teko on kielletty. Mikäli käytät kahvin, makkaroiden, lättyjen tms. valmistamiseen grilliä tai kaasukeitintä, siitä tulee ilmoittaa ennakolta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisäksi sinulla tulee ehdottomasti olla sammutuspeite tai muu sammutusväline.

siivouslogo vaaka small

Niin ikään perinteisiksi muodostuneet Siivouspäivän yhteiskirppikset Myyrmäenraitilla järjestetään seuraavasti:

Lauantai 28.5.2015 klo 9:00 - 16:00 (Tapahtumasivu Facebookissa)
Lauantai 27.8.2015 klo 9:00 - 16:00 (Tapahtumasivu Facebookissa)

Siivouspäivän yhteiskirppis osallistuminen ei edellytä varsinaista ennakkoilmoittautumista, eikä myyntipaikka maksa mitään. Toivomme kuitenkin että ilmoitat myyntipaikkasi siivouspaiva.com verkkopalveluun, jotta asiakkaat näkevät mistä löytyy runsaasti myyntipisteitä. Jokainen tuo omat myyntipöydät, rekit ja viltit. Kirpparilla saa myydä käytettyä tavaraa, käsitöitä sekä kotona leivottuja leivonnaisia tms. Kahvilaa tai vastaava tarjoilupistettä ei kuitenkaan saa pitää uimahallin edustalla. Muista myös, että jokainen on vastuussa alueen siisteydestä. Myymättömät tavarat tulee viedä mukanaan sekä oman myyntialueen läheisyydestä löytyvät roskat tulee korjata pois. 

Liikenneyhteydet:

Myyrmäenraitin läheisyydessä on rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten tule paikalle kävellen, pyörällä tai joukkoliikenteellä. Jonkinverran pysäköintipaikkoja löytyy uimahallin sekä Myyrmäentie 2 kiinteistön pysäköintialueilta. Myyrmäenraitti on kävelykatu, jonne ei saa ajaa autolla. 

Myyrmäenraitille pääsee Helsingin ja Kivistön (Tikkurila, Lentoasema) suunnistasuunnasta I- ja P-junilla (Louhelan tai Martinlaakson asema) tai bussilla 411. Tikkurilan ja Ylästön suunnasta busseilla 571 ja 574, sekä Espoon suunnasta bussilla 510 ja 565.

Jätehuolto:

Jokainen vie myymättömät tavarat sekä kerää oman myyntipaikan läheisyydestä löytyvät roskat pois. Uimahallin edustalla on kierrätyspiste, jossa Kierrätyskeskus, UFF ja L&L keräävät kierrätyskelpoista tavaraa. Tarkemmat ohjeet siitä, mitä kierrätyspisteessä otetaan vastaan, löytyy Siivouspäivän sivuilta. Myyrmäenraitin roskakoreja ei saa tukkia myymättömillä tavaroilla. Lähimmät HSY:n kierrätyspisteet mm. pahville löytyvät Paalutorilta Myyrmannin edustalta sekä Eräkujalta Louhelan ostoskeskuksen yhteydestä.

Info & turvallisuus:

Siivouspäivän info-piste löytyy uimahallin edustalta kierrätyspisteen yhteydestä, missä sijaitsee myös ensiapulaukku. Avotulen teko on kielletty. Mikäli käytät kahvin, makkaroiden, lättyjen tms. valmistamiseen grilliä tai kaasukeitintä, siitä tulee ilmoittaa ennakolta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lisäksi sinulla tulee ehdottomasti olla sammutuspeite tai muu sammutusväline.

 

Viimeksi muutettulauantai, 28 touko 2016 23:13

MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit

Seuraavassa on esitelty MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit 2014 - 2015. Klikkaamalla logoa pääset kumppanin omille sivuille.

Log In or Sign Up

Salasana unohtunut? / Käyttäjätunnus unohtunut?