Dokumentointi ja valokuvaus

Hankkeen tavoitteena on dokumentoida myyrmäkeläistä elämänmenoa ja historiaa kirjoitusten, valokuvien, videoiden. äänitteiden sekä verkkotallenteiden avulla.

Humans of Myyr York

Facebookissa avattu Humans of Myyr York sivusto tallentaa myyrmäkeläisten kuvia sekä arjen ajatuksia esikuvansa Brandon Stanton's Humans of New York sivuston hengessä.

humansfb

Myyrmäen keskustan suunnittelun historia

Myyrmäen keskustaa on suunniteltu kohta 50 vuotta, mutta alue on edelleen keskeneräinen. Varhaisimmat suunnitelmat on laadittu 1968. Vantaan kaupunki on julkistamassa syksyllä 2014 suunnittelukilpailun keskeisistä Paalutorin pohjoispuolella olevista kortteleista. MYYRMÄKI-liike on ideoinut syksyllä 2014 pienimuotoista näyttelyä Myyrmäen keskustan suunnittelun historiasta.

Myyrmäen historia

Myyrmäen historiasta on julkaistu kaksi teosta Olli Vesalan toimittama Myyrmäki-Seuran 30 vuotisjuhlan yhteydessä 1999 julkaistu Eläköön Myyrmäki: Myyrmäki eilen, tänään ja huomenna sekä Jukka Hakon toimittama Myyrmäen 40 vuotisen taipaleen kunniaksi vuonna 2009 julkaistu Myyrmäki: Kampakeramiikasta kauppakeskukseen. Vanhempaa Olli Vesalan toimittamaa kirjaa voi ostaa Myyrmäen yhteispalvelupisteestä Myyrmäki talosta ja tuoreempaa Jukka Hakon toimittamaa kirjaa mm. Suomalaisesta kirjakaupasta, Myyrmäen Huollosta sekä tekijältään itsesltään.

Viimeksi muutettutiistai, 01 heinäkuu 2014 22:36

MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit

Seuraavassa on esitelty MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit 2014 - 2015. Klikkaamalla logoa pääset kumppanin omille sivuille.

Log In or Sign Up

Salasana unohtunut? / Käyttäjätunnus unohtunut?