Myyrmäki-Seura

Myyrmäki-Seura toimii Myyrmäen suuralueen kehittämisen ja alueen viihtyvyyden puolesta. Seura on perustettu v. 1970. Etenkin alkuvuosinaan seura otti voimakkaasti osaa alueen kehittämiseen ja järjesti erilaisia tapahtumia ja kokouksia, joissa tiedotettiin alueen kaavoituksesta ja liikennesuunnittelusta. Seura on koko olemassaolonsa ajan uskonut yhteistyöhön eri tahojen - päättäjien, suunnittelijoiden ja rakentajien kanssa. Yhteistyö on kantanutkin hedelmää – Myyrmäki-Seuran lentomelukannanottojen johdosta lentokoneiden lentosuuntia muutettiin lentomelun vähentämiseksi alueella.

Yhdistys on ottanut voimakkaasti kantaa myös alueen liikennesuunnitteluun, mm. YTV:n (nyk. HSL) viimeisimpään linjastouudistukseen, jossa muutamien bussien reittiä muutettiin kulkemaan Louhelan kautta. Tämän mahdollisti Uomatien madaltaminen rautatiesillan kohdalla. Nyt Louhelan asukkailla on hyvät yhteydet Tikkurilaan Kehäradan valmistumista odotellessa.

Myyrmäki-Seuralla on käynnissä oikeusministeriön tukema hanke, jossa koulutetaan vapaaehtoisia aikuisia katutyöhön toimimaan nuorten parissa. Uusi koulutusjakso alkaa 18.3.2013. Lue lisää Myrtsin katupartion sivuilta.

Viimeksi muutettuperjantai, 01 helmikuu 2013 13:24
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Katupartio kohtaa nuoria Myyrmäessä Liity jäseneksi »

MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit

Seuraavassa on esitelty MYYRMÄKI-liikkeen kumppanit 2014 - 2015. Klikkaamalla logoa pääset kumppanin omille sivuille.

Log In or Sign Up

Salasana unohtunut? / Käyttäjätunnus unohtunut?